DöNER TOWN

DöNER TOWN Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Döner Town. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 0:10 Was heerlijk
16 mei 2022 om 14:54 veel te laat, daar gaat je lunch pauze. Terwijl we OOK nog gebeld hebben om zeker te zijn dat het goed komt.
15 mei 2022 om 12:16 Altijd tevreden. Snel bezorgd, lekker, goede porties en goed warm.
13 mei 2022 om 1:09 Altijd super snel met bezorgen! Waren cola vergeten. In 10 minuten cola ook bezorgd met 5 stukjes baklava gratis erbij. Heel attent. Eten is warm en krokant. Aanrader
12 mei 2022 om 18:27 The delivery was fast! Amazing! The food was horrible, such a waste of my money! The pizza was tasteless and not fresh. I had to throw away all four pizza’s.
10 mei 2022 om 10:45 Lekker eten en snel bezorgen
9 mei 2022 om 11:01 We hadden trek in shoarma en o.a een turkse pizza. Het eten smaakte goed maar de shoarma lijkt totaal niet op een shoarma. Dit kun je beter bij een echte shoarmazaak bestellen. Verder is het eten hier prima.
8 mei 2022 om 20:37 Lekkere döner! Patat was een beetje slap, zout en koud maar de rest was goed warm en lekker! Om kwart voor 5 besteld gevraagd om levering om half 7 en de bezorger was er om kwart voor 7.
8 mei 2022 om 19:44 Super snel bezorgd en lekker gegeten
6 mei 2022 om 11:37 Eten was prima en de bezorging ruim binnen de opgegeven tijd. Ga ik vaker gebruik van maken.
5 mei 2022 om 20:11 Zoals altijd heerlijk! En snel bezorgt ook