DöNER TOWN

DöNER TOWN Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 939 beoordelingen
4 dec 2019 om 20:09 Als je besteld is bezorgtijd 30 min zodra bestelling gezet is en mail krijgt, is bezorgtijd meteen het dubbele. Absurd!!!
2 dec 2019 om 19:31 Eten was lekker warm, grote porties ook! Warm Broodje bij de shoarma schotel gekregen. Enige kleine minpunt zijn toch de sauzen. Die waren erg klein. We hadden extra besteld en toch niet voldoende.
29 nov 2019 om 18:04 Great comfort food!
28 nov 2019 om 18:36 Top.lekker en snel
27 nov 2019 om 19:40 Snel bezorgd, lekker warm en vers.
27 nov 2019 om 13:28 De extra saus was niet echt terig te vinden
24 nov 2019 om 21:25 Super snelle bezorging en het eten was warm!
24 nov 2019 om 18:44 Heerlijk kapsalon, helaas vandaag niet, de patat was rauw...zo jammer Bezorgtijd 50 minuten het eten was er binnen 25 minuten.
23 nov 2019 om 21:09 19,05 was de bezorg tijd hij was er eerder. Heerlijk eten gaan we zeker vaker bestellen.
23 nov 2019 om 19:31 Ik stierf van de honger en de bezorger kwam echt zo snel mogelijk. Het eten was heerlijk, geen klachten niks
22 nov 2019 om 19:57 De twee Turkse pizza’s waren erg scherp, voor zonder Sambal De rest van de bestelling was wel goed
22 nov 2019 om 14:10 Het eten van doner town is altijd lekker. Hoewel er per abuis een verkeerde bestelling was bezorgd, werd dit goed opgelost en kregen we als 'troost' heerlijke baklava.